Tvillingrabatt

Väntar du tvillingar eller kanske ännu fler? Har du kanske redan fått två små godbitar och funderar på hur det här med klädkostnaderna kommer att bli framöver?

Vi förstår att när man får fler än ett barn så blir utgifterna lite extra höga. Därför erbjuder vi tvilling- och flerfödselrabatt. Av allt ni handlar två (eller fler) “lika” av ger vi er minst 10% rabatt på originalpriset. Har du en tjej och en kille eller vill inte klä dina barn lika, eller om de har lite olika storlekar så har vi såklart rabatt ändå. Rabatten gäller dock inte redan nedsatta varor!

Hur gör ni då? Först och främst går ni med i vår kundklubb där ni har möjlighet att få personliga erbjudanden riktade till just tvillingföräldrar. Skicka även ett mail till oss och uppge födelsenummer, sex siffror, på barnen, för att vi ska kunna registrera er i tvillinggruppen. kundsupport@rackarungar.se

För att handla utan erbjudande/rabattkod så kontaktar ni oss innan ni går vidare till betalning i kassan så ger vi er en rabattkod som gäller de varor som ligger i er kundkorg som ni kan få rabatt på. 

Har ni redan hunnit betala så hör av er till oss så försöker vi ändra på summan i efterhand. Har ni betalt med faktura så ändrar vi på den via Klarna och har du betalat med kort online så gör vi en retur till ditt kort. Kontakta oss på kundsupport@rackarungar.se så hjälper vi er gärna. 

Och sist men inte minst. Stor grattiskram och extra styrka till er som fått fler barn på en gång.