Välkommen till Rackarungar!

Vi som jobbar med Rackarungar älskar barn och har en hel hög med kunskap och erfarenheter som vi gärna vill dela med oss av till dig. Vi vill vara så personliga som möjligt på nätet, precis som i den fysiska butiken, för att på bästa sätt hjälpa dig att hitta rätt produkter till bra priser oavsett om du handlar till ditt egna barn eller en present.

I våra butiker finner du främst Nordiska varumärken och noga utvalda  baby- och barnkläder, inredningsdetaljer, leksaker och sköna ting för både mammor och små charmtroll, från 0 till 8 år! 

Eftersom vi på Rackarungar bryr oss om människor och miljö är vi noga med både hur produkter har tillverkats samt arbetarnas förhållanden i fabrikerna. Vårt mål är att alla produkter som säljs hos oss har någon form av ekologisk märkning som tex Rättvisemärkning eller GOTS-märkning (Läs mer https://www.medvetenkonsumtion.se/markning/gots-2/).

Nya varumärken och entreprenörskap gör oss väldigt entusiastiska och nyfikna, varför vi gärna stöttar nya “förmågor” och tar emot tips och idéer från er om du saknar något i shoppen eller vill samarbeta med oss i någon form. Skriv till i så fall till info@rackarungar.se

 

 

Butik på söder i Stockholm .                     Jessica Lignell

Rackarungar drivs sen 12 år tillbaka av Jessica Lignell och den fysiska butiken ligger på Skånegatan 78 på Södermalm i Stockholm, mitt i det trendiga "SoFo" (söder om Folkungagatan). Här kan du i lugn och ro låta dig inspireras och få personlig service. Här finner du också utvalda begagnade barnkläder och leksaker. 

Välkommen in till oss och glöm inte att ta med dina små rackarungar - de brukar gilla att hänga hos oss!

__________________________________________________________

Vill du sälja dina barnkläder och leksaker hos oss? Kom in med vad du vill sälja så väljer vi ut det som vi tror våra kunder vill ha och vad som passar. Viktigt är att allt är rent och helt och i gott skick. Du kan välja att antingen få betalt för det du lämnar in eller få en rabattkupong att använda i butiken. 

Följ oss gärna på Instagram och facebook och för att inte missa några spännande erbjudanden ska du gå med i vår kundklubb/skriva upp dig på vårt nyhetsbrev! Då kan du ta del av våra kampanjer, Rackar/SoFo-kvällar i butiken och uppdateringar om nya varumärken och produkter. Ju fler kunder vi har i vår kundklubb desto lättare blir det för oss att erbjuda rätt sortiment samt att ge mer personliga erbjudanden. Vi lovar att inte skicka mail för ofta men tycker du ändå att vi dimper ner för ofta i din mail så är det så klart lätt att avregistrera sig!

HITTA TILL OSS

Skånegatan 78
, Stockholm

Tfn: 08-702 22 11


E-post: kundsupport@rackarungar.se

Närmaste T-bana är Skanstull eller Medborgarplatsen