Integritet

Kundklubb

Genom att tacka ja till nyhetsbrev från Rackarungar blir du medlem i vår kundklubb. Det innebär att vi sparar information om dig och du kommer få erbjudanden om event och kampanjer, nyheter och rabatter före alla andra. Du kan när som helst avregistrera dig genom att klicka på länken om uppsägning i Nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundtjänst. 

Privat policy

När du lägger en beställning hos Rackarungar.se uppger du dina personuppgifter, vilka sparas hos oss. I samband med köp och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. 

Hur länge lagrar vi uppgifter om dig?

Rackarungar lagrar dina personuppgifter så länge det krävs för att fullgöra de ändamål som dem samlades in för. Din personuppgifter kan dock sparas under en längre tid om det är nödvändigt med hänsyn till lagstadgade krav eller för att bevaka Rackarungars rättsliga intressen.

Som medlem i vår kundklubb lagras dina personuppgifter så länge du samtycker till det.

Vad används mina personuppgifter till?

Rackarungar kan behandla personuppgifter genom analysering av information om hur du använder vår hemsida, vilka varor, tjänster och erbjudanden du varit intresserad av, uppgifter om dina inköp, vilka av våra nyhetsbrev du interagerat med, om du eventuellt har anmält dig till något av våra event samt hur du interagerar med vår hemsida. Detta gör vi för att bättre kunna personifiera våra erbjudanden gentemot dig som kund

Rackarungar samlar in och behandla personuppgifter om dig via dina köp, om du besöker vår hemsida och kontaktar vår support, eller om du på annat sätt har kontakt med oss. Huvudsakligen sker insamling och behandling av personuppgifter vid ingående av köpeavtal samt tillhandahållande av tjänster och erbjudanden.

Rackarungar samlar även in och uppdaterar adressuppgifter via tredjepartstjänster såsom Google Analytics och Mailchimp.