Premiärkampanj!

Vad kul att du har hittat till vår nya webbshop! 

Eftersom det är lite extra svåra tider just nu så vill vi ge de kunder som stöttar vår verksamhet extra mycket för pengarna när ni väljer att handla av just oss! Vi behöver er mer än någonsin! Det är ni där ute som får vår verksamhet att snurra så vi är otroligt tacksamma för alla orders som kommer in.

Om ni bor i närheten får ni gärna välja hämta i butik vilket är fraktfritt och kan hämtas dagen efter lagd beställning. 

Alla som handlar fram till på söndag den 29 mars, får förutom 20% rabatt på alla orders över 300 kr, en fantastisk fin goodiebag om de handlar över 600 kr. Allt på bilden ovan ingår.

Skriv gärna i meddelanderutan i kassan vilken storlek du vill ha på den vita Rackarungemössan. Finns från 0 -10 år. Största storleken passar de flesta vuxna.

Om vi mot förmodan skulle få slut på någon produkt i goodiebagen så ersätter vi den med något motsvarande.

Vi har många varor kvar att lägga upp på shoppen och vi jobbar på så snabbt vi kan i dessa tider med ändrade rutiner och färre personal. Därför är det toppen om ni snart besöker oss igen eller skicka ett mail om det är någon produkt ni saknar. Skriv till: kundsupport@rackarungar.se

Glöm inte att signa upp för våra nyhetsbrev så missar du inga liknande kampanjer eller event framöver. Gör det i kassan när du betalar eller längst ner på startsidan hittar du också vart du skriver in din e-mail.