Intervju med grundaren till ARC

Vill du inspireras av en kärleksfull närvaro och öka ditt barns välbefinnande? Då är ARCs ekologiska hudvårdsserie för barn och baby något för dig!  
En unik hudvårdsserie utan kompromisser
ARC grundades 2018 av Hanna Jäderholm efter att hon insett avsaknaden av kvalitativ hudvård med hållbar inriktning för barn. 
Arc Rackarungar
Vi har ärofyllt fått intervjua grundaren Hanna Jäderholm som har tagit industrin till en helt annan nivå och erbjuder en ny generation inom hudvård för ditt barn.
Vad är ARCs filosofi? Vi vill skapa hudvård som håller för framtiden. Det ska vara hållbart för både människa och miljö i generationer. Sedan vill vi också bjuda på inspiration som kan skapa närvaro, lek och engagemang tillsammans med ditt barn.  
Varför håller ARC en så hög kvalitet och är så tillförlitlig? Vi vill kunna erbjuda det bästa till våra barn och därför är det viktigt att vi håller en hög kvalitet. Vi har noga letat efter ingredienser och testat dem i olika formuleringar för att komma fram till våra slutliga produkter och helt enkelt valt bort de ingredienser som inte lever upp till våra krav. Vi använder endast ingredienser som är välbeprövade och som aktivt främjar god hälsa just för att kunna hålla den kvalité som vi utlovar. Alla våra produkter är dessutom dermatologiskt testade. Det ger dig som kund en trygghet att produkterna faktiskt är testade och godkända av en hudläkare. 
Hanna ARC
Vi är imponerade av ARCs produktionskedja, vad är det som gör den så unik? Vi värnar verkligen om att det ska vara hållbart i alla led. Från valet av råvara till slutförpackning och alla led däremellan. Att kunna leverera det i en produkt är bra och att ha möjligheten att kunna göra allt i Sverige är fantastiskt. Det ger oss också god insyn i produktion och korta transportsträckor.  Vi är det första och i dagsläget det enda svenska varumärket som erbjuder en helt vegansk och ekologisk hudvårdsserie för baby & barn som dessutom är dermatologiskt testad och kommer i hållbara förpackningar. Det är unikt och någon vi är stolta över! 
Om du fick rekommendera en produkt från serien, vilken skulle det vara? Det måste vara vår Ultimate Cream för att den är så multifunktionell, funkar både på kropp och ansikte samt för hela familjen. Extra kul att den var nominerad till årets produkt 2020 av Organic Beauty Awards. 
Vi på Rackarungar är såklart stolta återförsäljare av ARC hudvårdsserie. Möjligheten att erbjuda våra fina kunder högkvalitativa produkter speciellt utvecklade för baby och barns känsliga hud.
Se hela serien här
Produkter ARC
Juni 4, 2020